€ğlenceye Ho$geldin!..

Haydi!..
Ailemize Katıl!..
Hala bekliyormusun?..
Korkma pişman olmayacaksın!..

Join the forum, it's quick and easy

€ğlenceye Ho$geldin!..

Haydi!..
Ailemize Katıl!..
Hala bekliyormusun?..
Korkma pişman olmayacaksın!..

€ğlenceye Ho$geldin!..

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
€ğlenceye Ho$geldin!..

Eğlenmek istiyorsan doğru yerdesin!..

Eğlenmek istiyorsan doğru yerdesin!.. (:

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?

Toplam 6 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 6 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 103 kişi C.tesi Ekim 12, 2024 9:54 am tarihinde online oldu.

Istatistikler

Kullanıcılarımız toplam 673 mesaj attılar bunda 102 konu

Toplam 40 kayıtlı kullanıcımız var

Son kaydolan kullanıcımız: songena1

3 posters

msn nickleri

kristebere(n)
    kristebere(n)
    Süper Moderatör
    Süper Moderatör

Başarı Puanı : 155
    Rep Puanı : 0

msn nickleri Empty msn nickleri

Mesaj tarafından kristebere(n) Perş. Tem. 09, 2009 12:22 pm

*cehennemde yaşadığım için cennet hakkım

*çok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi

*beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım .!!!

*benim aşka dair grafiğimde çizgiler hep kırıktı sevdiler ve en sonunda filmi aynı yere getirdiler beni bu zamana kadar çok üzdüler

*patakla ruhumun karamsar çocuklarını al ellerinden şekerli elmalarını...

*sil adımı baştan yaz kalbine baş harfi büyük olsun yeniden küfr et geçmişe hadım ettik olmadı BEN SUYUN OLDUM BARDAK DOLMADI.

*HAYATA ANLAMSIZ GÖZLERLE BAKMA ŞAŞI YÜZ PİSKOPATTAN BİRİNİN AÇIK KAŞI

*tanrının elinden yazılan mektubum ben

*içimi kemiren her fare için bi kapan yarattım

*yokluğun ki ZORAKİ BİR ÖLÜMDÜ

*HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİNİM.!!!!

*ben bütündüm yarımı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım.....

*bilmecelere ısınamadım hele de senle ilgiliyse sevemedim sualleri cevaplarım yetersiz kaldı

*korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır????

*telefon çaldı ne yazık ki ii niyetlerimi meşgula verdim

*BANA BENDEN BAŞKA DOST VARSA BİLMEM LAZIM.

*RAHATÇA SARF EDİLEN YALANLARA GÜVENSE PROBLEM ALINACAK EN BASİT ÖNLEM PARANOYAK BİR DENKLEM

*gözyaşlarımda boğulacaksın!!!!!!

*benim kalemi bi kişi yıktı kalemimi kırdı sözlüğümde sevgiliydi anlamı....

*insanlık yatak döşek arkadaşlık zaten ölmüşş

*gamsızlığımın nedeni belki buydu_ÇOK MASAL ANLATILDI.

SENI UNUTMAK İÇİN AND İÇTİM AKLIMA GÖZLERİN GELDİ VAZGEÇTİMYAŞAMAK İÇİN YALVARMADIK , ÖLMEK İÇİNDE YALVARMAYIZ...!

:::güneşten gelsem beni bul aydan gelsem beni bul sevgiden geldiysem ikimizi bul

kül olmuş ateş yanarmı?buz tutmuş su akarmı_?bu gözler seni sevgi başkasına bakarmı?hayat bir tiyatro dedilerbana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler ama ben terketmedim

Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin.

seni sevdiğim kadar yaşasaysım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım

Seniyorum ama kimiEntatlı birisniNasılanlatsam sanaİlk harflerine baksana.

Hâ¥âTTâ ïKï KöR TâNıDıM ßïRï ßêNï GöRMê¥êN §êN...DïĞêRï §êNDêN ßâŞKâ§ıNı GöRMê¥êN ßêN..:

daha istersenin söleyin ben size söyleyeyimAkşamı son bulan ufuklarda..güneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime söylüyorum..."SENİ SEVİYORUM"

Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var

Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Çok Seviyorum

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz

Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun..

Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!!

O vefasız kalbin hissetmesede... Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi öğreteceğim.

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir...

Ölümden korktuğum gibi seni sevmekten seni sevmekten vazgeçmediğim halde kaybetmekten korkuyorum..

Seni göremeyen gözlere inat,seni hissedemeyen ellere inat,seni bir türlü bana getirmeyen zamana inat seni asla unutmayacağım!.

Unutma; Her beyaz gülün siyah bir gölgesi vardır..

***ölüm geldi geçti...ama halen sen gelmedi...***

***uzak dur benden..sen benim sevgimi asla ve asla haketmedin...***

***aşk_acıdır_yarana_merhem_bulman_gerek_yoksa_ölü rsün...***

***_aşklar kasımda başlar..kışın biter.._***

**ben birini çok sevdim..o beni hiç sevmedi...ben birine...kalbimi verdim...o kalbimi aldı götürdü...**

**_gözün gözüme baktıkça inanmayacağım beni sevmediğine..._**

**aşk bir içkidir...bırakmassan sarhoş olup gidersin...**
    Gönderen filintam zaman: 05:01 0 yorum
    Etiketler: Ayrılık Sözleri, Kederli Nickler, Süper Ayrılık Nickleri
    Ayrılık Nickleri Yeni
    Ask Delicesine Flort Ederken Yanindakinin Hicbir Sey Yapmama Ozgurlugunu Sakli Tutmaktir.

Ben Seni Asil Insanlarin Basit Duygulari Ile Degil, Basit Insanlarin Asil Duygulari Ile Sevdim.

Insanlar Tanidim Gokteki Yildiz Gibiydiler Gokyuzundeydiler Ve Parliyorlardi Ben Seni Gunesim Olarak Sectim, Bir Gunes Ugruna Bin Yildizdan Vazgectim.

Gulus Bir Yanasimdir, Obur Kisiye. Birden Iki Kisiyi Dondurur Bir Kisiye. Anilardan Kale Yapip Siginsa Bile. Yetmez Yalniz Basina Bir Omur Bir Kisiye.

Her Zaman Gul, Hayata Gulucuk Sac, Gulmeyi Benimse, Gulerek Yasa, Gulunc Dusecek Kadar Cok Gul, Cunku Bu Dunyada Senin Gulusun Icin Yasayan Biri Var...

Insanlardan Korkuyorum Arkamdan Vururlar Diye Gulmekten Korkuyorum Aglatirlar Diye Sevgilimden Korkuyorum Beni Aldatir Diye...

Daglarin Tepesine. Eskiyanin Alnina Kizlarin Kalbinede Olumsuz Mehmetcik Yazdiracagim.

Bir Gun Olacak Bir Gun Kalacak Iste O Gun Gunes Benim Icin Dogacak..

Oyle Sanssiz Bir Kadindi Ki Omrunun Yarisini Koca Aramakla Diger Yarisinida Kocasini Idare Etmekle Gecirmisti.

Her Ne Kadar Sosyetenin Parlak Cilali Taslarinda Dans Etmeyi Bilmesekte,yarali Kalbimizle Sevmesini Biliriz Arkadas.

Unutma Ki! Her Seven Adsiz Bir Kahramandir. Insan Sevebildigi Kadar Insandir.

Sana En Buyuk Bedduam Mutluluk Yamurunda Semsiyesiz,kal

Hasretin Col Ruzgari Gibi Beni Savurup Dar Agacina Asti...ama Goruyorum Ki Sen Bana Hasret Kalmamissin Sevdigim ...

Birgun Hayatin Butun Guzelliklerinden Vazgecip,olume Sessiz Sedasiz Gitmek Istersen,yanima Gel Ki Sana Sensiz Yasamanin,sensiz Olmanin Olum Oldugunu Gostereyim.

Hasreti Yildizlara Yazmak Isterdim,sabah Olunca Kaybolsunlar Diye.sevgimi Ciceklere Yazmak Isterdim,onlarla Beraber Buyusunler Diye

Herzaman Gul, Hayata Gulucuk Sac, Gulmeyi Benimse, Cunku Senin Bir Gulusun Icin, Koca Dunyada Yasayan Biri Mutlaka Biri Vardir.

Eger Olduysen, Su Anda Yildizlara Uzanirsan, Yildizlarin Isiklarini Topla. Tac Seklinde Saclarinin Arasinda Sonsuza Dek Parlasin..

Sevmek Sacak Altina Siginan Gocmen Kusun, Kar Tanecikleri Arasinda Ucusan Beyaz Tuyunu Gorebilmektir.

Sevdigini Ozgur Birak , Geri Gelirse O Senindir Geri Gelmezse, Zaten Hic Senin Olmamistir...

Sevgili Binlerce Insan Arasindan Gonul Gozuyle Gorup Ayri Bir Kimlik Verdigimizdi Her Sozu Buyu Olan, Dokundugu Herseyi Kutsallastiran Muhtesem Insandi.

Sevdiginin Gozyaslari Sahile Vurdugu Zaman ,sahilin Atacagi Imza Seni Seviyorum Olacak Bitanem..

Iki Saskin Yildiz Gibi Parlayan Gozlerine Bakip Da, Senin Ruhunu Tum Ictenligiyle Gorebilenler Anlar Ki Sen Bir Omre Bedelsin !!.

Senin Icin Aglarken Gozumden Dusen Yaslar Denize Dokulseydi Eger,karaya Vuran Dalgalar "seni Seviyorum" Yazardi..

Gozlerindeki Parilti , Icindeki Kipirti Yuregindeki Sevgi , Hic Bitmesin.

Sevgi Duygularini Anlatamadigin Zaman, Gozlerinden Suzulen Iki Damla Sicak Gozyaslaridir...

Seni Nasil Nefes Aliyorsan, Bende Seni Oyle Seviyorum Iste.sen Nefes Alamadan Yasayamazsin, Bende Seni Sevmeden..

> £rk£klerin K@LB! B!R SÜPER M@RK£T G!B!D!R G!R£N! ÇIKNI B€LLİ OLMAZ K@DINL@RIN K@LB! B!R M€Z@R G!B!D!R G!R£N B!R D@H@ ÇIK@M@Z..! [g!z£m]

> YüRÜ Bea Deve eNdaMını GörEyiM BölE Hayatın EjDatıNı !!

> UnUt dÜnYHADa oLuP BiT£n HER$£Yİİ unuT BAktıqıN GÖZlERİ kıRDIqıN KaLpl2Rİ UNUT ama uNUtuLMADIqınI AsLA UNUTMA

*DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa çalışş..PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Çalış ....!!!

*HeR Söze VeReceK CEvABım VaR...Ama bi Söze BaKaRım Söz mü die BirDe SöyleyeNe BakaRım Adam mı die...!!!

* Bizde BiliRdik SevgiLiye PıRLanTa ALmaSını...Ama DosTlarımız Açtı Yedİk içtİk PıRLanta PaRaSıNı....!!!

*Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ/

*a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtaç étmés!n.. '

*HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BeLLi EtMe CüNKü SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ

*aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN

*''''Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM''''

*Benİm NedeNLerİm Senin NedenLerin...

*kimisi kırdı umudu.. lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu

ҳ̸Ҳ̸ҳ нιç кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ.

*sEn bEnİm fArkImI fARkeTmeDiN AmA ArTıK FaRKeTseNde faRKeTMeZ ÇüNkü BeNiM FaRKımı FaRKeDeNLeR SeNdEn Çok FaRKLı...!!!

*çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa ..

*Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ

*< .. > ßi gün KabALık ederSem.. haberSizce Cekip Gidersem... yaNLızLığım Size ! emaneT

*B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???«
    Admin
    Admin
    Üst Düzey Yönetici
    Üst Düzey Yönetici

Başarı Puanı : 382
    Rep Puanı : 6

msn nickleri Empty Geri: msn nickleri

Mesaj tarafından Admin Perş. Tem. 09, 2009 12:56 pm

süpermiş bunlar ya:D
    kristebere(n)
    kristebere(n)